Virussanering för dig som inte har råd att vara sjuk

28 juni 2022 william eriksson

editorial

Visste du att en firma som utför skadedjurssanering inte bara kan hjälpa dig med råttor och vägglöss, utan även virussanering? När du tänker på det är det ju inte så konstigt. Virus är ju i allra högsta grad levande, och gör en hel del skada. Och med tanke på att virus under corona-pandemin närmast talades om som något med en egen intelligens, kanske det faktiskt skulle kunna klassas som en typ av djur.

Semantik och ordval kan man ha olika åsikter om. Men något de allra flesta är överens om, är att det inte är så himla kul att vara sjuk. Även för dig som befinner dig i en stark och i övrigt kry åldersgrupp kan en släng av något virus vara en riktig energitjuv. Och en tidstjuv. 

 

Virus kostar pengar

Faktiskt kan en runda med ett förkylnings- eller magsjukevirus också kosta en hel del pengar. I alla fall om du arbetar som många yngre personer gör nu – på frilanskontrakt eller gigjobb. Med det vanliga sjukförsäkringssystemet med sjukpenning långt borta gäller det att hålla sig frisk. Annars kan hela månadens hyra vara i farozonen. Inget ufört jobb, inga pengar.

Så det finns alltså en hel del anledningar till att säkerställa att det inte sprids virus i miljöer du befinner dig i. Om du är orolig för någon särskild lokal eller yta i ditt hem kan du faktiskt beställa en virussanering. Då kan du vara säker på att rummet blir helt fritt från virus och är smittsäkert att vistas i.

 

virussanering

 

Virussanera själv

Du kan också välja att köpa hem medel för att själv kunna virussanera dina omgivningar. Se till att handla från en certifierad skadedjursfirma, så vet du att du får hem potenta grejer som faktiskt gör jobbet.

För det är ju allt du vill: göra jobbet. Precis som medlet du använder för virussaneringen. I dag finns inget utrymme för att åka på virus varannan vecka. Då blir man ju ruinerad. Ta saken i egna händer, och sanera dig till 0 % sjukfrånvaro. 

Fler nyheter