Tandläkare för alla i Järfälla

11 november 2021 patrick pettersson

editorial

Trots att det är viktigt med regelbundna tandläkarbesök är det många som inte går till tandläkaren när de egentligen borde. Ett fåtal för att de hellre lägger pengarna på annat. Några för att de inte tror att det är viktigt, och andra av ekonomiska skäl. Men så finns det också de som undviker att gå till tandläkaren för att de känner obehag och är rädda att det ska göra ont. 

Undviker man att gå till tandläkaren just för att man är rädd för smärta och känner obehag ska man berätta detta då man bokar sin tid. Dagens tandläkare är utbildade i att behandla personer som känner tandvårdsrädsla och vet hur man gör besöket uthärdligt. Tekniken och verktygen har också blivit bättre, likaså de smärtstillande preparaten, och en behandling ska inte göra ont. 

 

image

 

Det kan löna sig att jämföra priser mellan olika tandläkare

Anledningen till att man ska gå och kontrollera sin munhälsa med jämna mellanrum är för att man ska kunna upptäcka fel och problem i tid, innan de förvärras och leder till jobbiga och kostsamma behandlingar. Man sparar inte pengar genom att strunta i tandläkarbesöken, utan det blir i längden dyrare. Väntar man också för länge med att åtgärda vissa problem, kan det leda till att man förlorar tänder och måste ersätta dem med konstgjorda. Något som kostar en hel del, samtidigt som man aldrig riktigt kan ersätta känslan av riktiga tänder. 

Är man i behov av en mer kostsam behandling, eller kanske är student med liten budget, kan det löna sig att också jämföra priser mellan olika tandläkare. Detta gör man lättast genom att söka på nätet på exempelvis tandläkare Järfälla, och sedan klicka sig vidare in på de olika hemsidorna och deras prislistor. Här är ett exempel på en tandläkarpraktik där man enkelt kan skicka en prisförfrågan via hemsidan; https://www.xn--tandlkarejrflla-4kbfc.com/.

Fler nyheter