När du äger pumpar i Nyköping

22 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Hur länge har du varit ägare av pumpar i Nyköping? 5 år? 10 år? Längre tid.
Nästa fråga. Hur länge har du använt samma företag för din pumpservice? Sedan start? Det kan ibland vara vettigt att hålla sig till det som fungerar. Varför laga det som inte är sönder? Men vet du om det är “sönder” eller ej.

Om du sätter dig ner och analyserar vad du får från dem som ser efter dina pumpar i Nyköping – vad har du? Det kommer nya aktörer på marknaden, även i mindre städer. De har hög kompetens, ett stort nätverk och kunskap inom väldigt många områden.  

 

Vad har din pumpservice gjort för dig nyligen?

Har din pumpservice: 

  • Erbjudit dig ett abonnemang där du betalar samma summa varje månad för löpande service, uppdatering och utryckning vid akut produktionsstopp?
  • Kommit med tips och råd om hur du kan optimera och effektivisera din produktionslinje?
  • Tipsat om uppdaterade versioner och uppgraderingar som kan förbättra din prestanda?
  • Hållit en god attityd och servicevilja oavsett när de måste rycka ut och hjälpa till med service av dina pumpar? 
  • Bjudit på en tårtbit när du ser hängig ut? (Kanske inget man kan förvänta sig av alla servicetekniker, men visst hade det varit trevligt).

 

pumpservice - pumpar Nyköping

 

Hur det borde vara

Du borde kunna känna dig trygg och omhändertagen. Med en löpande service, genomförd med hög kompetens, vill du kunna känna dig säker på att allt fungerar som det ska med dina pumpar. Du vill veta att allt som gått att göra har gjorts för att förhindra eventuella produktionsstopp för att något går sönder.

Framför allt annat vill du även att OM olyckan är framme och produktionen stoppar upp, så finns det kompetens på plats snabbare än du hinner säga: “Tog ni med er tårta?”. De har sedan fixat felet på minimal tid och allt går vidare smärtfritt.

Fler nyheter