Lämna skärmarna hemma och anta en ny utmaning i Rubiks kub

Under sommaren har vi ofta lite mer tid över till sådant som annars inte får så mycket utrymme i vår vardag. Man blir bättre på att prioritera avkoppling och har både mer tid och ork att umgås med nära och kära. En solig och varm sommar bjuder in till lata dagar på stranden och sena kvällar i goda vänners lag. 

Låt skärmar och ögon vila

Man vill spendera så mycket tid som möjligt utomhus och man kanske hellre väljer en bok eller tidning istället för att hela tiden se till att ha telefonen eller surfplattan fulladdad för att kunna lyssna eller läsa på den. Det är dessutom ganska jobbigt att sitta med en skärm i starkt solljus och enheterna riskerar att bli överhettade. Vill man ha något som är lätt att ta med sig och kan ge en utmaning precis som ett spel på mobilen eller surfplattan så kan man skaffa en Rubiks kub. En Rubiks kub bjuder på flera utmaningar såsom att först och främst lära sig lösa den, sedan kan man gå vidare till att lösa den så snabbt som möjligt, lösa den utan att titta eller genom att endast använda fötterna. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan hitta på för utmaning till sig själv eller någon annan med hjälp av en Rubiks kub.

En klassisk Rubiks kub eller någon annan IQ-utmaning?

mastercubestore.se hittar man Europas bredaste utbud av Rubiks kuber. Utöver Rubiks kuber i olika storlekar och varianter kan man även hitta andra IQ-utmaningar. Man kan välja och vraka bland över 700 olika produkter från 40 olika märken. För MasterCubeStore är nöjda kunder något av det viktigaste som finns, därför erbjuder de säker betalning, snabba leveranser och skulle inte den mottagna varan leva upp till förväntningarna, återbetalar de beställningens hela belopp.

 
 

Spendera inte sommaren framför en skärm, prova något nytt istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *