Hitta din psykiatriker i Stockholm

25 februari 2021 patrick pettersson

Den världen som vi lever i idag är mångsidig och ibland väldigt förvirrande. Integriteten har blivit viktigare än någonsin. Att visa upp den fasad som man själv väljer. Samtidigt har kraven aldrig varit så stora på att vara öppen och ärlig.

De båda motpolerna gör att vi hamnar i en omöjlig situation där stress och oro är vardagsmat. Där den yttre och den inre kampen skapar stressrelaterade symtom. Något som numera inte bara är en risk utan ofta ett faktum. Man ska nästan vara en övermänniska för att klara av att hålla den balansen. 

 

Sociala medier

Kanske borde det vara en självklarhet att ha en terapeut att prata med. Precis som att många går till tandläkaren en gång om året eller gör en hälsokontroll. Att lyfta lite på locket ibland och släppa ut lite ånga är skönt och befriande. Det kan få tankarna att bli lite tydligare. 

I de flesta fall är det svårt att veta vad man behöver. Det finns inte tid att känna efter. Men mår man dåligt av den situation man befinner sig i kan det vara bra att vända sig till en psykiatriker i Stockholm. Har man svårt att handskas med det som händer runt omkring och mår dåligt kan roten till problemet ibland härstamma från tidigare upplevelser.

 

 

Att ge sig själv den gåvan

Fler och fler idag vänder sig till psykiatrin för att få hjälp. Idag ses det som ett logiskt beteende. Att träffa en person som objektivt kan ta till sig och förstå är viktigt. Visst kan man prata med en anhörig eller vän. Men det är lätt att hålla tillbaka för att inte såra eller lämna ut någon i den gemensamma kretsen. En psykiatriker har tystnadsplikt vilket skapar en trygghet. En plats där man vågar uttrycka sig och inte vara rädd för att visa sina innersta känslor.

Fler nyheter