En sommar med brunnsborrning i Örebro

23 mars 2021 Mikael Barani

Handen upp den som tror att sommaren kommer att bli en klassisk sommar med resor ned till solen och allt det där som hör semestern till. Nähä, ingen? Det ser i och för sig ut som om att vi kommer att nära oss det normala igen i sommar, men det är en bit kvar att vandra.

Hemmapysslaren slår till igen

Med andra ord kommer vi säkert att köra vidare på hemestrar, svemestrar och allt vad det nu heter när vi hänger kvar här hemma i Svedala. Säkert kommer byggbranschen även detta år att märka av mer aktiviteter än normalt då många väljer att stanna hemma och fixa och trixa med huset igen. Det finns ju som bekant alltid något att ta tag i.

Garanterat är det i sommar som något slår till med att äntligen få ned det där trädet på tomten eller bokar in en brunnsborning i Örebro för att få eget vatten till huset.

För visst är det härligt att känna sig lite mer självförsörjande i vardagen. Att få vattnen från en egen brunn innebär också att man får en större närhet till den omedelbara omgivningen som man bor i. Det är en speciell känsla att veta att det som man dricker kommer från några meter utanför huset (och en bra bit ned i marken).

Tycker man inte alls att detta låter kul, utan hellre fritt skulle vilja resa till solkusten i Spanien så får man trösta sig med att det kommer att komma en dag även efter allt vad virus heter.

Är man dessutom orolig för viruset så kan man finna någon sorts lugn i statstiken som nu växer fram. Den viktigaste faktorn för att hamna på intensivvården verkar allt mer gälla övervikt och fetma. Den andra faktorn är ålder.
Är du frisk och under 70 år så är oddsen alltså på sin sida.

Fler nyheter