En lyckad konferens i Värmdö

25 april 2022 patrick pettersson

editorial

Det kan vara skönt och önskvärt att koppla av ute i naturen under en konferens. Ett snäpp bättre blir det i en lugn och avkopplande skärgårdsmiljö. När det inte känns som att det bästa alternativet är att lägga en konferens mitt i staden, så är Värmdö ett bra val. Det är nära in till Stockholm, vilket gör att det är möjligt för konferensdeltagarna att göra ett besök i den vackra huvudstaden om så önskas.

 

Fördelar med att lägga en konferens utanför staden

Ibland kan det vara passande att hålla till mitt inne i en stad, men många gånger så är det en avkopplande och stressfri miljö som efterfrågas. Det är många delar som ska avverkas under en konferens, som till exempel möten, föreläsningar och workshops. Mellan alla schemalagda aktiviteter så behöver deltagarna få möjlighet att koppla av. En skön promenad i naturen, ett svalkande dopp i en sjö eller en fika i gröngräset ger en fin återhämtning. 

Att lägga en Konferens i Värmdö ger alla dessa möjligheter och även mer än så. Där erbjuds det bland annat fotbollsplan, tennisbanor och utegym. Det finns underbart vackra motionsspår att vandra på och det ges även möjlighet till en stilla tur i en kajak. En annan fördel med att hålla till i en skön skärgårdsmiljö är att det inte finns någon bullrig trafik och illaluktande avgaser.

 

konferens

 

Lite att tänka på inför en konferens

En konferens bör planeras noggrant för att den ska bli lyckad. Vad är syftet med konferensen? Vilka är det som deltar? Det är viktigt att anpassa förbokade aktiviteter efter deltagarna så att de kan känna sig nöjda efteråt. När det gäller måltiderna så bör du alltid ta reda på i förväg ifall någon önskar en speciell kost. En genomtänkt och väl förberedd konferens ger ett lyckat resultat med nöjda och glada konferensdeltagare.

Fler nyheter