Bättre belysning med LED lysrörsarmaturer

18 maj 2022 jonas olsson

editorial

Har du som arbetsgivare märkt att dina anställda segnar ihop efter ett tag under mötestid i konferensrummet? Verkar de vara trötta på eftermiddagarna och inte så effektiva som du önskat? Kanske det kan ha med ljuset att göra. Kontoret är för mörkt. 

Ett väl upplyst rum kan garanterat få en trött person att gnugga sig i ögonen och börja kisa lite för att vakna till liv.En arbetsplats med bra belysning ger energi och en bättre arbetsmiljö för de anställda. På ledmegastore.se finns allt inom LED lysrörsarmaturer som passar för arbetsplatser, industri, stall och privat bruk.

 

Utrymmet avgör valet av armatur

Ett litet rum kan ha mindre armaturer och lysrör. Större utrymmen kräver däremot längre och större modeller som verkligen lyser upp. I exempelvis industrilokaler eller stall krävs effektiva och kraftfulla lysrörsarmaturer. I dessa lokaler är en bra arbetsbelysning av stor vikt för att de anställda ska kunna utföra sitt arbete. 

Vid sämre belysning finns det större risk för misstag och skador. I stall och vid lösdrift krävs det även att armaturen är fukttålig och anpassad för utomhusförhållanden. Dessutom värdesätter djurskötare att det är enkelt att rengöra. Det är viktigt att lysrörsarmaturen är lätt att torka av och hålla ren.

 

LED lysrörsarmaturer

 

Är du på väg att beställa ny lysrörsarmatur?

På ledmegastore.se finns ett brett sortiment av lysrör, armaturer och tillbehör som passar för både arbetsplats och privat bruk. Det går att välja ifall armaturen ska vara LED eller inte. Det finns många storlekar och funktioner att välja på. 

Armaturen är enkel att installera och är anpassningsbar för att kunna hängas eller skruvas upp på olika sätt. Och när du är på gång, fundera över vilka tillbehör som behövs, såsom kablar, strömbrytare och upphängen. Du hittar vad du behöver oavsett om belysningen ska vara på ett kontor, i en industrilokal eller i ett stall. 

Fler nyheter