Ta in önskad känsla i hemmet med måttanpassade skjutdörrar som erbjuder funktion och estetik

06 maj 2021 Cecilia Olsson

Garderobsdörrar är kanske inte är något som de allra flesta tänker på i första hand när det handlar om inredning i hemmet, men faktum är att de kan ha väldigt stor inverkan på hur ett rum upplevs. Ett par snygga garderobsdörrar i kvalitetsmaterial kan verkligen höja känslan i rummet. Det är inte ovanligt att hela väggar är täckta med garderober för att det ska finnas så goda förvaringsmöjligheter som möjligt i hemmet, då kan det vara extra viktigt att lägga lite eftertanke på dörrarna så att rummet får den känsla man önskar förmedla. 

Öppningen har stor betydelse

Det är dock inte bara utseendet som man bör tänka på när det handlar om garderobsdörrar, eftersom det även är viktigt att de har önskad funktion. Till exempel så måste dörrarna passa där de sitter och erbjuda en öppning i rätt i storlek. Det ska vara lätt att komma åt det man förvarar i garderoben och få saker är så frustrerande som kärvande dörrar. Skjutdörrar är ofta en mycket bra lösning eftersom de inte kräver plats utanför garderobens yta när de öppnas, något som blir fallet om man införskaffar gångjärnsdörrar.

Garderobsdörrar som är gjorda för hemmet

Väljer man dessutom måttanpassade skjutdörrar så kan garderobernas öppningar bli optimala. Med måttanpassade skjutdörrar får man dörrar som är perfekt designade för hemmet och de erbjuder en svårslagen kombination mellan vacker design och yteffektivtet. Garderobsform är ett företag som arbetar tillsammans med sina kunder för att kunna erbjuda de bästa förvaringslösningarna för hemmet, däribland finns såklart även möjligheten att beställa måttanpassade dörrar av hög kvalitet. 

Praktiska och estetiskt tilltalande dörrar

Garderobsforms skjutdörrar är unika och bidrar till ett starkare helhetsintryck av hela bostaden. När man vänder sig till dem så kan man vara trygg med att deras duktiga designers tar samtliga önskemål och behov på största allvar, för att kunna erbjuda den perfekta dörren som sätter vacker prägel på hemmet.

Fler nyheter

29 september 2021

I Umeå pumpar man på