Renare och fräschare arbetsmiljö

Renare och fräschare arbetsmiljö

Dammråttor bakom skärmarna, överfulla papperskorgar och kvarlämnad disk. En inte helt ovanlig syn på ganska många arbetsplatser faktiskt. Dock inget bra recept för vare sig en bra arbetsmiljö eller medarbetare som ska trivas. En ren, snygg och välstädad arbetsplats är viktigt för såväl välmående som trivsel, och ger dessutom ett positivt intryck till alla som kommer på besök. Att investera i bra kontorsstädning är faktiskt att skapa de bästa förutsättningarna för såväl anställda som gynnsamma affärer.

 

Anpassad kontorsstädning efter behov

En professionell kontorsstädning kan skräddarsys utifrån behov, önskemål och krav. De flesta väljer att ha ett löpande avtal som innefattar allmän daglig städning samt en mer grundlig rengöring någon gång per vecka eller månad. Önskar man beställa till en extra grovstädning eller något specifikt som t.ex. en fönsterputs, går det förstås också bra. Behovet av städning kan variera beroende på vilken typ av verksamhet som bedrivs på kontoret, hur stora ytor det rör sig om samt hur stor genomströmning av folk som besöker kontoret. Är ert företag på jakt efter en riktigt bra städfirma som kan få ert kontor att skina som aldrig förr? Kika in på http://www.stockholmsallstad.se/ – ett proffsigt företag som sysslar med kontorsstädning i Stockholm med omnejd.

Gör det ni gör bäst

Kontorsstädning kan tyckas enkelt att styra upp själva och onödigt att leja bort, men det tar helt klart sin lilla tid – oavsett om det gäller en större eller mindre kontorsmiljö. Golv ska dammsugas och skuras, disk ska plockas, skrivbordsytor torkas och sist men inte minst – toaletter ska rengöras. Är det dessutom ett stort kontor med många medarbetare, kommer det definitivt att sluka en hel del tid. Genom att anlita en professionell städfirma hålls er arbetsmiljö i bästa skick hela tiden, medan ni kan koncentrera er på att göra det ni gör allra bäst istället – att driva företaget framåt.