Investera i mössor som ser bra ut och håller dig varm hela vintern

11 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Nu när vintern verkligen är i antågande så kan det vara väldigt klokt att investera i varma plagg. Det gör att man håller sig varm och det känns därmed inte lika motigt att bege sig ut när termometern visar på grader under nollan. Ett plagg som är otroligt viktigt för att hålla värmen, trots sin ringa storlek, är mössan. En mössa är väldigt betydelse full kalla dagar då man vill hålla värmen kvar i kroppen. Det kan dock vara klokt att investera i en mössa som inte bara är varm utan som man även tycker är snygg, annars är risken att man inte använder den. 

Strunta inte i mössan

Det är väldigt klokt att investera i en mössa under hösten för att vara redo när den kalla vintern är här. Har man ingen mössa som man trivs i är risken att man väljer att gå ut utan något på huvudet, något som varken är behagligt eller speciellt bra för kroppen när det är minusgrader ute.

image

Är man dock duktig och tar på sig mössan trots att den inte känns bra så är risken stor att man känner sig obekväm och hela outfiten kan bli mer eller mindre förstörd. Det är därför bra att investera i mössor som passar den stil och de plagg man har.

Variera mössa efter outfit 

En snygg mössa kan bli ett signaturplagg och något som lyfter hela looken. Man kan välja en mössa som sticker ut och blir som en ”statement piece” eller så kan man välja en mössa som går ton i ton med jackan och smälter därmed in på ett snyggt sätt. Det allra bästa kan dock vara att köpa mössor i några olika färger för att alltid säkerställa att man har en mössa som passar dagens outfit.

https://high5shop.se/collections/mossor hittar man massor av snygga mössor i olika modeller och färger. 

Fler nyheter