Ballongflygning - Ett härligt äventyr

Ballongflygning – Ett härligt äventyr

Söker du en upplevelse som är oförglömlig så är ballongflygning något du ska satsa på. Då man flyger mellan 500 och 700 meters höjd tillsammans med en pilot, får men en helt annan bild över landskapet än när man står på marken. En helt fantastisk resa där man svävar ljudlöst i en varmluftsballong över stad och natur.

På DreamBalloon har de erfarna och professionella piloter, så du kan känna dig lugn när du flyger. Ballongflygningen tar ca en timme i luften inklusive landning och man får räkna med att själva upplevelsen beräknas ta minst fyra timmar. Eftersom varmluftsballonger inte kan styras, ser piloten sig om efter en lämplig landningsplats efter ca 50 minuters flygning. På marken åker en följebil efter luftballongen och kommer till den plats där piloten landar.

Upplevelsen på DreamBalloon inkluderar check-in och säkerhetsbriefing och man får en inbjudan om att hjälpa till med att sätta upp ballongen. Du får också själv välja vilket område du vill flyga över. Efter ca en timmes flygning hålls den traditionsenliga champagnedubbningen och du bjuds på snacks och champagne. Du får även ett diplom som är signerat av piloten.

Det här är även en helt perfekt upplevelse om man till exempel vill ordna ett event för sina anställda. Man får då ett bättre pris om man är en grupp på 15-17 personer. Även en grupp med vänner eller en stor familj som önskar göra något gemensamt är ballongflygning ett äventyr som är annorlunda och som inte liknar något annat. På DreamBalloon kan man även ge bort en biljett på ballongflygning till någon som till exempel fyller år, vilket är en rolig och speciell present att få. Den biljett man bokar är inte personlig och gäller i 2 år, så det finns tid att planera inför flygningen.

På Dreamballoons hemsida står vilka områden de flyger över och det är lätt att boka biljetter där. https://dreamballoon.se/