Är du sugen på godaste hamburgaren i Stockholm?

21 februari 2023 Mimmi Källström

Är du sugen på godaste hamburgaren i Stockholm?

Om du är sugen på en riktigt god hamburgare behöver du inte leta längre än till Östermalm, där du kan hitta några av stadens bästa hamburgare. En av de lokala favoriterna som serverar hamburgare i Östermalm är Östermalmsgrillen. De erbjuder ett omfattande utbud av läckra skapelser, med nöt- eller kycklingbiffar som toppas med en rad färska ingredienser, t.ex krispig sallad, saftiga tomater, pickles med mera. De har också ett urval av vegetariska alternativ med växtbaserade ingredienser.

Smashburger

Smashburgare är ett bra alternativ för hamburgare i Östermalm. Det är en burgare av 100 % nötkött som krossas och steks på grillen för att uppnå den perfekta balansen mellan krispiga kanter och saftiga insidor. Smashburgare blev väldigt populära i området och när du väl har provat en är det lätt att förstå varför. De finns i en mängd olika smaker, från klassiska kombinationer som ost och bacon till vildare varianter med tryffel och lökringar.

Hamburgare

Vegoburgare

Vegetariska hamburgare är också ett populärt alternativ bland hamburgare i Östermalm. Vegoburgers är känt för sina kreativa växtbaserade hamburgare, som görs med ingredienser som kikärter, svamp och quinoa för att skapa en läcker måltid utan att kompromissa med smaken. Med deras breda utbud av toppings och såser kan du anpassa din burgare precis som du vill ha den.

Fiskburgare

Om du är ute efter något annorlunda är fiskburgare ett bra alternativ på Östermalm. Östermalms grillen förvandlar fiskbiffen till den godaste hamburgare man kan tänka sig. Den serveras med hemlagad remouladsås eller valfri majonnäs för att fullborda upplevelsen.

Oavsett vilken typ av hamburgare du är sugen på är Östermalms grillen rätt ställe att gå till. Med så många olika hamburgerrestauranger som erbjuder läckra alternativ är det lätt att hitta den perfekta för dig. Oavsett om det är traditionellt nötkött, vegetariskt, fisk eller något helt annat finns det något för alla i detta kvarter. Bon aptit!

 

 

Fler nyheter